Un restaurant supermodern, avand in structura sa un piano-bar si o terasa va daruieste o perspectiva vizuala pur si simplu covarsitoare si inedita. Bucataria restaurantului va va oferi senzatii gastronomice incredibile, atat din bucataria internationala cat si din cea traditional romaneasca. Veti manca de placere si nu de nevoie si, orice v-as spune acum, nu va va convinge asa cum o puteti face dumneavoastra, direct si sigur!

Va punem la dispozitie un salon de evenimente spatios cu capacitate pana la 250 persoane, dotari de ultima generatie si o echipa de profesionisti creativi si flexibili ce vor sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura, atat confortul si relaxarea, cat si reteta unui eveniment de neuitat.

Restaurant Elisa are in compunere si doua piscine care functioneaza estival si care respecta cu sfintenie regulile de igiena cele mai severe. 

Elisa Belciugatele are in structura sa 11 casute care functioneaza pe parcursul intregului an, constructii moderne cu pat matrimonial, aer conditionat, televizor, grup sanitar, baie, incalzire centrala, apa curenta. Complex turistic Elisa este optiunea pefecta atat pentru cazare de weekend, cat si pentru cazare de tranzit.